Brug af bots = Guild Kick.
Flame i guild/raid/trade/forum samt mythic-runs med pugs er ikke acceptabelt.
Ninja-looting af items bliver ikke tolereret

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Krav & Regler for raiders.

Alle raiders skal selv medbringe de bedste flasks, potions, samt  reserve foodbuff til alle vores raids. Guilden vil under normalle omstændigheder sørge for foodbuffs til raidet.

Vi forventer at raiders kommer med en passende indstilling der stemmer overens med vores mål i mythic. Ser officers konsekvente fejl fra en spiller vil man enten blive bænket eller blive taget til en samtale omkring hvad der skal forbedres. Ser man ingen forbedringer efter dette vil man blive sat af raidholdet.

Raids bliver afholdt tre gange om ugen:

Onsdag 19.45 - 23.00
Søndag 19.45 - 23.00
Mandag 19.45 - 23.00

Bossen vil blive startet kl. 20.00 - senest!

Raidkravet for vores raiders er 2,5 gange i ugen i gennemsnittet pr. uge. (5/6 pr. 14 dage)

Er der for mange signed op til et raid, vil der være nogle der skal sidde Standby.  Officers vil sørge for rotation blandt spillere således at det ikke er de samme personer der sidder ude til hvert raid - dette gælder samtlige roles (dps, healer og tank).

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Raid tilmelding

Vi bruger ingame-kalender til vores raids

  • Tilmelding til raids skal senest ske kl. 15.00 dagen forinden således at officers kan sætte holdet.

  • Hvis du er sikker på du kan komme trykker du Accepted og er du sikker/usikker på du ikke kan komme melder du Declined. Tentative benyttes ALDRIG!

  • De personer der bliver sat til Standby, forventes at være online til raid start, samt online kl.23:00, hvis de ønsker at modtage point til EPGP listen. Personer på standby skal kunne være klar til at replace en eventuelt manglende eller af anden grund en spiller som skal udskiftes. Hvis man er sat som standby og ønsker at bruge aftenen på noget andet end raiding, så skal det skrives til Officers så bliver personen fjernet fra listen og modtager selvfølgelig heller ikke EP Point for raidet.

  • Skulle du blive forhindret i at komme til et raid, hvor du er sat som Accepted, så skal vi have det at vide så HURTIGT som overhovedet muligt. Så vi har mulighed for at finde en erstatning.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Loot Regler

Vi bruger EPGP i Cartoons. For at kunne få loot, skal man have hentet EPGP lootmaster.
Har man ikke EPGP installeret kan man ikke få loot.

EP: 300 EP tjent pr raid (bonus kan forekomme)
Decay: 10 % pr. reset
GP: Der benyttes standard værdier fra EPGP lootmaster

Loot prioriteten vil være som følgende:

Raider > Trial
BiS > Need

BiS: Det er en del af dit BiS-sæt. Bemærk at du IKKE er forpligtet til at trykke BiS - du kan sagtens trykke "need", men vil altså have lavere prioritet end hvis du trykkede BiS. Har du allerede mythic-gear i det slot, og trykker du BiS vil item koste dobbelt GP i forhold til hvis du trykkede "Need".

Need: Du vil gerne have geared til dit main-spec. Denne knap kan blive brugt til f.eks. midlertidige upgrades eller benyttes til BiS-items.

Offspec: Selvsigende, kun folk med et GODKENDT offspec (folk der bruger det i forbindelse med guildraids) vil have tilladelse til at benytte denne knap.